/
Menú

La Fundació Miró és una institució cultural amb qui solem treballar, dissenyant la comunicació d’algunes de les seves exposicions. Quan ho fem, ens agrada treballar amb tots els agents, des de les i els comissaris fins al departament de comunicació, per construir campanyes que en recullin els discursos i necessitats de comunicació.

El sentit de l'escultura

El sentit de l’escultura és una exposició, comissariada pel David Bestué, que recorre diferents aspectes i etapes de l’escultura. Organitzada en àmbits temàtics com còpia, matèria, temps o contacte, en reivindica la dimensió material  i explora les transformacions que ha experimentat al llarg de la història.

Vam dissenyar una campanya de comunicació que, fent servir el mite del Pigmalió com a metàfora –en què l’escultura de Galatea cobra vida i baixa de la peanya–, vol explicar l’escultura com una pràctica viva, en una cerca constant de sentit.

A través de la superposició d’imatges d’escultures retallades sobre seqüències inacabades d’altres peces exposades, la gràfica vol reflectir la creació de noves relacions, jerarquies i significats que les escultures estableixen entre si a la mostra.

L’exposició Sumer i el paradigma modern de la Fundació Joan Miró explica la fascinació dels artistes moderns d’entreguerres per l’art mesopotàmic, analitzant obres antigues i modernes, i el material gràfic que les documentava.

El què veien els artistes moderns no eren les obres en sí, sinó reproduccions que apareixien en revistes, en blanc i negre, molt contrastades, i amb tècniques molt limitades. És per això que hem basat el llenguatge de la campanya en l’ús de la trama i dels errors de registre.

Hem contraposat el to documental d’aquests recursos amb un codi de color potent i contemporani, que dóna impacte visual a la campanya.

Veure tots els projectes